NAJ SE VODNA ZABAVA ZAČNE

OD DOJENČKA DO NAJSTNIKA

Vodno mesto Atlantis ne ponuja le nepozabne zabave, temveč je tudi odličen naslov za počitniške aktivnosti, rojstnodnevna praznovanja in osvajanje plavalnih veščin za otroke vseh starosti - dojenčke, malčke in šolarje.
Odkrijte naše plavalne šole in tečaje, spoznajte se s počitniškimi dogodivščinami ter možnostmi rojstnodnevnih praznovanj in zabavnimi vodnimi vadbami. 

 

         

VMA_poletno_varstvo

POLETNO VARSTVO

Poletne počitnice so pred vrati in če iščete popolne počitnice za svojega šolarja, potem ste na pravem mestu. Počitniško varstvo v Atlantisu ni navadno varstvo. Je resnična avantura, polna dogodivščin in nore zabave. Otroci se bodo zabavali in se mimogrede še česa naučili, izpopolnili znanje plavanja in stkali nove prijateljske vezi.

PRIJAVA  VEČ INFORMACIJ 


   

PLAVALNA ŠOLA

Plavalna šola v Vodnem mestu Atlantis je odlična izbira za vse mlade nadobudneže željne plavalnega znanja. Učenje plavanja poteka v različnih terminih skozi celo leto, v manjših skupinah do 6 otrok, ki jih oblikujemo glede na starost in znanje plavanja.

In, ne skrbite, predznanje plavanja ni pogoj, saj otroke pred začetkom testiramo in razporedimo v ustrezne, homogene skupine.

 PRIJAVA VEČ INFORMACIJ

                


 

PLAVALNI TEČAJI

Otroci, ki si želijo svoje plavalno znanje nadgraditi, osvežiti ali izpopolniti, se nam lahko pridružijo na naših plavalnih tečajih. 

 

 

VMA_individualni_tecaj

Individualni plavalni tečaj

Najboljša izbira, če želite, da vaš otrok hitro napreduje v znanju plavanja. Na tečaju se plavalni učitelj posveti izključno vašemu otroku in mu prilagodi celoten učni program.

PRIJAVA VEČ O TEČAJU

VMA_nadstandardni_tecaj

Nadstandardni plavalni tečaj

Za vse tiste plavalne navdušence, ki želijo plavati v manjših, malce bolj zasebnih skupinah.

PRIJAVA VEČ O TEČAJU

VMA_poletni_tecaj

Poletni plavalni tečaj

Med 3. junijem in 30. avgustom se nam otroci lahko pridružijo na tedenskih plavalnih tečajih, ki bodo potekali med tednom, od ponedeljka do petka. 

 PRIJAVA VEČ O TEČAJU


 

ZA NAJMLAJŠE


TEČAJ MASAŽE ZA DOJENČKE

Za starše, ki želite za svojega dojenčka le najboljše. Na tečaju vas naučimo osnovnih tehnik masaže, ki dojenčka sprošča, spodbuja njegovo zdravje, blagodejno vpliva na njegovo spanje in prebavo.

PRIJAVA  PREVERI VEČ

 

 

 

VADBA ZA DOJENČKE

Vadba je namenjena dojenčkom starim od 5 do 14 mesecev, cilj pa je čim boljša prilagoditev dojenčkov na vodo. Vadbo izvajamo skupaj s starši, na voljo pa sta začetna in nadaljevalna skupina. 

PRIJAVA PREVERI VEČ

GIBALNE URICE ZA DOJENČKE

Gibalne urice za dojenčke so ključnega pomena za njihov celostni razvoj, saj so namenjene spodbujanju motoričnih sposobnosti, ravnotežja in koordinacije. Vse to pa v varnem in spodbudnem okolju.

PRIJAVA  PREVERI VEČ

 

 

 

VADBA ZA MALČKE

Na vadbi se malčki, stari od 15 do 35 mesecev, na zabaven način že spoznavajo z osnovnimi plavalnimi gibi. Vadbo izvajamo v sodelovanju s starši, na voljo pa sta začetna in nadaljevalna skupina. 

PRIJAVA PREVERI VEČ


VMA_rojstni_dan

 

NEPOZABNE ROJSTNODNEVNE ZABAVE

V Vodnem mestu Atlantis je vedno zabavno, prav posebne tematske zabave, ki bodo vašemu otroku zagotovo za vedno ostale v spominu, pa priredimo za rojstni dan. Zabave so prilagojene starosti otrok in potekajo pod vodstvom izkušenih animatorjev, ki poskrbijo, da so doživetja v Vodnem mestu Atlantis nepozabna in varna.

 

ATLASOVA PUSTOLOVŠČINA 

Delfin Atlas je zelo igriv in že komaj čaka, da dobi družbo za vodne vragolije in zabavo ter najmlajše popelje v svet domišljije, zabave in pustolovščin. Za otroke stare 4-5 let.

ATLASOV SKRITI ZAKLAD 

Nekje v Atlantisu se skriva zaklad! Otroci bodo prebudili raziskovalce v sebi in s prijatelji uživali v zanimivi pustolovščini, ki jih bo pripeljala do skritega zaklada. Za otroke starejše od 6 let.

ATLANTIS ŽUR 

Nepozabna zabava, polna vragolij, preizkušanja v vodnih igrah, izzivov na vodnih rekvizitih in spuščanja po toboganih. Za otroke starejše od 6 let.

MORSKE DEKLICE IN DEČKI

Vsaj enkrat v življenju se vsakemu otroku utrne želja, da bi za trenutek izkusil življenje morske deklice ali dečka. Pri nas lahko ta želja postane resničnost, saj otroke v Atlantis čaka morska deklica, ki jim pričara pravljično doživetje podvodnega življenja. Za otroke vešče plavanja. 

NAJSTNIK PRAZNUJE 

Za vse samostojne fante in punce, ki že komaj čakajo, da praznujejo rojstni dan v bazenu, brez odraslih, a še vedno pod budnim očesom animatorja. Za starejše od 13 let. 

VMA_torta

 

 

PRIJAVA ODKRIJ VEČ


  • Nora zabava in dobra hrana
  • Vodne dogodivščine
  • Zabava zagotovljena
  • Izjemna lokacija