NAJ SE VODNA ZABAVA ZAČNE

OD DOJENČKA DO NAJSTNIKA

Vodno mesto Atlantis ne ponuja le nepozabne zabave, temveč je tudi odličen naslov za počitniške aktivnosti, rojstnodnevna praznovanja in osvajanje plavalnih veščin za otroke vseh starosti - dojenčke, malčke in šolarje.
Odkrijte naše plavalne šole in tečaje, spoznajte se s počitniškimi dogodivščinami ter možnostmi rojstnodnevnih praznovanj in zabavnimi vodnimi vadbami. 

 

         

VMA_poletno_varstvo

POČITNIŠKO VARSTVO

Poletne počitnice so še daleč ... Pa so res? No, da ne boste hiteli tik pred zdajci in da ne boste preveč zaskrbljeni, kaj bo vaš šolar počel med poletjem, smo tudi letos razpisali Atlantisovo poletno počitniško varstvo. Saj veste, počitniško varstvo v Atlantisu ni le varstvo, ampak nora dogodivščina, polna zabave, druženja in novih prijateljskih vezi.

PRIJAVA  VEČ INFORMACIJ


PLAVALNA ŠOLA

Plavalna šola v Vodnem mestu Atlantis je odlična izbira za vse mlade nadobudneže željne plavalnega znanja. Učenje plavanja poteka skozi celo leto, v manjših skupinah do 6 otrok, ki jih oblikujemo glede na starost in znanje plavanja. In, ne skrbite, predznanje plavanja ni pogoj, saj otroke pred začetkom testiramo in razporedimo v ustrezne, homogene skupine. 
   

Celoletna plavalna šola

Najboljša izbira za zagrete mlade plavalce, ki želijo v plavanju uživati in se izpopolnjevati celo šolsko leto. S plavalno šolo pričnemo oktobra in zaključimo konec maja, otroci pa se nam lahko pridružijo vse do konca decembra.

VEČ INFORMACIJ

Zimska plavalna šola

Za otroke, ki želijo, da bi plavanje postala ena od dejavnosti, ki bi jo z veseljem izvajali v zimsko-pomladnem času. Zimska šola poteka od januarja do konca maja, otroci pa se nam lahko pridružijo januarja ali februarja.  

VEČ INFORMACIJ

Pomladna plavalna šola

Za vse, ki se želijo pomladi - od februarja do konca maja - pripraviti na poletje. Za krasne počitnice ob morju, jezeru ali bazenu. Priporočamo jo tistim, ki jim ustreza krajši čas učenja plavanja.

VEČ INFORMACIJ 

                  

 

PLAVALNI TEČAJI

Otroci, ki si želijo svoje plavalno znanje nadgraditi, osvežiti ali izpopolniti, se nam lahko pridružijo na naših plavalnih tečajih. 

 

 

VMA_poletni_tecaj

Poletni plavalni tečaj

Med 29. majem in 25. avgustom se nam otroci lahko pridružijo na tedenskih plavalnih tečajih, ki bodo potekali med tednom, od ponedeljka do petka. 

 VEČ O TEČAJU

VMA_nadstandardni_tecaj

Nadstandardni plavalni tečaj

Za vse tiste plavalne navdušence, ki želijo plavati v manjših, malce bolj zasebnih skupinah.

PRIJAVA VEČ O TEČAJU

VMA_individualni_tecaj

Individualni plavalni tečaj

Najboljša izbira, če želite, da vaš otrok hitro napreduje v znanju plavanja. Na tečaju se plavalni učitelj posveti izključno vašemu otroku in mu prilagodi celoten učni program.

PRIJAVA VEČ O TEČAJU


 

VADBE ZA NAJMLAJŠE


VADBA ZA DOJENČKE

Vadba je namenjena dojenčkom starim od 5 do 14 mesecev, cilj pa je čim boljša prilagoditev dojenčkov na vodo. Vadbo izvajamo skupaj s starši, na voljo pa sta začetna in nadaljevalna skupina. 

PREVERI VEČ

VADBA ZA MALČKE

Na vadbi se malčki, stari od 15 do 35 mesecev, na zabaven način že spoznavajo z osnovnimi plavalnimi gibi. Vadbo izvajamo v sodelovanju s starši, na voljo pa sta začetna in nadaljevalna skupina. 

PREVERI VEČ


VMA_rojstni_dan

 

NEPOZABNE ROJSTNODNEVNE ZABAVE

V Vodnem mestu Atlantis je vedno zabavno, prav posebne tematske zabave, ki bodo vašemu otroku zagotovo za vedno ostale v spominu, pa priredimo za rojstni dan. Zabave so prilagojene starosti otrok in potekajo pod vodstvom izkušenih animatorjev, ki poskrbijo, da so doživetja v Vodnem mestu Atlantis nepozabna in varna.

 

ATLASOVA PUSTOLOVŠČINA 

Delfin Atlas je zelo igriv in že komaj čaka, da dobi družbo za vodne vragolije in zabavo ter najmlajše popelje v svet domišljije, zabave in pustolovščin. Za otroke stare 4-5 let.

ATLASOV SKRITI ZAKLAD 

Nekje v Atlantisu se skriva zaklad! Otroci bodo prebudili raziskovalce v sebi in s prijatelji uživali v zanimivi pustolovščini, ki jih bo pripeljala do skritega zaklada. Za otroke starejše od 6 let.

ATLANTIS ŽUR 

Nepozabna zabava, polna vragolij, preizkušanja v vodnih igrah, izzivov na vodnih rekvizitih in spuščanja po toboganih. Za otroke starejše od 6 let.

NAJSTNIK PRAZNUJE 

Za vse samostojne fante in punce, ki že komaj čakajo, da praznujejo rojstni dan v bazenu, brez odraslih, a še vedno pod budnim očesom animatorja. Za starejše od 13 let. 

VMA_torta

 

 

ODKRIJ VEČ


  • Nora zabava in dobra hrana
  • Vodne dogodivščine
  • Zabava zagotovljena
  • Izjemna lokacija