NOVO: darilna kartica Atlantis

PODARITE SPROSTITEV ALI DOŽIVETJE

Želite razveseliti nekoga, ki vam je ljub, in mu podariti prav posebno izkušnjo, ki poboža dušo? Podarite mu darilno kartico Vodnega mesta Atlantis – odprla mu bo vrata v čarobni svet in prinesla popolno sprostitev ali doživetje.  


VMA_DK_landing_690x460

SPROSTITEV ALI DOŽIVETJE?

Darilna kartica Atlantis je pripravljena, da vas in vse, ki jih boste z njo obdarili, popelje v svet vodne zabave in vragolij, razvajanja in sproščanja v Wellnessu ter Centru azijskih masaž. Na koncu, ali kadarkoli vmes, pa se lahko okrepčate z različnimi prigrizki, solatami, palačinkami, domačim sladoledom, osvežilnimi hladnimi in toplimi napitki ... V ponudbi najdete najrazličnejše mesne in vegetarijanske jedi za vse male in velike obiskovalce.

KUPI DARILNO KARTICO


   

NAKUP IN KORIŠČENJE

Darilna kartica je na voljo v 2 prekrasnih motivih, napolnite pa jo s lahko poljubnim zneskom med 10 in 250 € (zaokroženo na 1 €). Vrednost na darilni kartici lahko unovčujete postopoma, v želenem znesku in za različne storitve oziroma ponudbo.

  KUPI DARILNO KARTICO 

ŽELIM E-KARTICO

VMA_900×600

                


popolno darilo

Popolno darilo

Narišite nasmeh na obrazih svojih najdražjih in jih razveselite z darilno kartico Vodnega mesta Atlantis.

  KUPI DARILNO KARTICO 

e-kartica

Tudi v e-obliki

Namesto klasične darilne kartice lahko izberete e-darilno kartico, ki vam jo takoj po plačilu pošljemo na elektronski naslov.

KUPI E-KARTICO

nakup

Spletni ali fizični nakup

Darilno kartico lahko kupite preko spleta - hitro in udobno, še vedno pa je možen tudi nakup v Vodnem mestu Atlantis.

KUPI DARILNO KARTICO 

poraba

Postopna poraba

Vrednost na darilni ali e-darilni kartici lahko unovčujete postopoma, v želenem znesku in za vse storitve na voljo v Atlantisu.

KUPI DARILNO KARTICO

veljavnost

Veljavnost 5 let

Darilna kartica Atlantis ima rok veljavnosti kar 5 let, ampak prepričani smo, da jo boste izkoristili v precej hitrejšem času.

KUPI DARILNO KARTICO

stanje

Spremljanje porabe

Kolikšen znesek je še ostal na kartici, ne bo nikoli več vprašanje. Stanje lahko enostavno in hitro preverite na spletu.

PREVERI STANJE NA KARTICI

Dodajte naslov

 

NAJBOLJŠE POSLOVNO DARILO

 

Ne samo kot osebno darilo, darilna kartica Atlantis je odlična izbira tudi kot poslovna pozornost. Presenetite svoje poslovne partnerje, zaposlene ali stranke z darilom, ki omogoča široko paleto možnosti, ki se prilagajajo različnim okusom in željam prejemnikov.

Poskrbite za uspešno poslovno sodelovanje in pustite trajen vtis z darilno kartico Atlantis.

 

NAROČI DARILNO KARTICO