Tečaji
plavanja

Plavanje je vedno bolj priljubljena oblika rekreacije, s katero se lahko začnete ukvarjati ne glede na vašo starost in predznanje. Je izvrsten šport, ki preko gibanja v vodi, zavesljajev in dela rok, nog ter celega telesa vodi do odličnega počutja.

Za najboljše rezultate je pomembno obvladovanje pravilnih tehnik, ki se jih lahko naučite ali jih izpopolnite na tečajih v Vodnem mestu Atlantis.

Ponudba - Tečaji plavanja

Pomladna plavalna šola 2022

Pomladna plavalna šola 2022

ZAPRTO

Pomladna plavalna šola je namenjena vsem tistim otrokom, ki se želijo v pomladnem času pripraviti za poletje. Učenje plavanja v plavalni šoli poteka v majhnih skupinah, glede na starost in znanje plavanja.

Pomladna plavalna šola 2022 > Več
Celoletna plavalna šola 2021/22

Celoletna plavalna šola 2021/22

ZAPRTO

Odlična izbira za najbolj zagrete mlade plavalce, ki bi želeli v plavanju uživati in se izpopolnjevati celo šolsko leto.

Celoletna plavalna šola 2021/22 > Več
Zimska plavalna šola 2022

Zimska plavalna šola 2022

ZAPRTO

Zimska plavalna šola je namenjena vsem tistim otrokom, ki želijo, da bi plavanje postala ena od dejavnosti, ki bi jo z veseljem izvajali v zimsko pomladnem času. Učenje plavanja v plavalni šoli poteka v majhnih skupinah, glede na starost in znanje plavanja.

Zimska plavalna šola 2022 > Več
Individualni plavalni tečaj za odrasle

Individualni plavalni tečaj za odrasle

ZAPRTO

Če si želite aktivno in na zabaven način preživljati svoj prosti čas, hkrati pa izpopolniti svoje plavalno znanje, je plavalni tečaj v Atlantisu prava izbira za vas.

Individualni plavalni tečaj za odrasle > Več