Ponudba

Ko vstopite v Atlantis, vstopite v svet nepozabnih doživetij ter kopice možnosti in priložnosti za preživljanje prostega časa za vso družino. Če si zaželite zabave ali potrebujete sprostitev boste v Atlantisu zagotovo našli pravo storitev za vaš okus. 17 bazenov, 14 savn, štirje tobogani, podzemna jama, spray park, bazen z valovi, najrazličnejši tečaji in vadbe za vse generacije, kulinarična razvajanja, frizerski salon … in še dolgo bi lahko naštevali, zato vas vabimo, da sami raziščete doživetja in ponudbo, ki vas na enem mestu pričakujejo že danes. 

Kopanje

Kar 17 bazenov v Vodnem mestu Atlantis ponuja zabavo za vso družino, sprostitev po napornem dnevu ali prijetno osvežitev v vseh letnih časih.

Kopanje » Več
Atrakcije

V Vodnem mestu Atlantis beseda "dolgčas" preprosto ne obstaja. Številne atrakcije poskrbijo, da je vaš obisk vsakič znova poln doživetij in zabave.

Atrakcije » Več
Masaže

Pravi naslov za vrhunsko razvajanje! Privoščite si masaže v Vodnem mestu Atlantis, ki sprostijo napetost v mišicah in blagodejno vplivajo na vse telo.

Masaže » Več
Skupinske vadbe

Poiščite pravo vadbo zase in se razgibajte v prijetni okolici in dobri družbi. Programi so prilagojeni različnim potrebam in primerni za vse, ki želijo ohraniti vitalno telo.

Skupinske vadbe » Več
Savnanje

V Vodnem mestu Atlantis lahko doživite popolno izkušnjo savnanja. Na voljo je kar 14 savn, v katerih izvajamo različne savna programe.

Savnanje » Več