VIP počivalnica

Ste še za nekaj več? Ob nakupu katere koli wellness vstopnice* si lahko za le 17 EUR doplačila zagotovite točno določen ležalnik v VIP počivalnici, tam pa vas razvajamo še z brezplačnimi prigrizki, čajem in sadjem. V ceno je vključena tudi izposoja wellness torbe z brisačo, kopalnim plaščem in natikači.

VIP počivalnica

V VIP počivalnici, ki se nahaja v 2. nadstropju, bo poskrbljeno, da bo vaše sproščanje potekalo brez vseh motenj, v miru in tišini, saj so v njej prepovedani uporaba telefonov, glasno govorjenje in vnos lastne hrane in pijače. Rezervirajte svoj termin na masaze@btc.si / 051 394 772.

*Doplačilo 17 EUR velja ob nakupu 3-urne vstopnice, dnevne vstopnice, paketa 10 vstopnic in mesečne vstopnice.


 

VIP POČIVALNICA ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE

Privoščite si VIP-počivalnico, odlično izbiro za zaključene družbe, posebne priložnosti, praznovanja in teambuildinge, ter si pričarajte prav posebno izkušnjo v popolni zasebnosti.

  • Na voljo brezplačni prigrizki in čaj.
  • Uživate lahko v vseh savnah v wellnessu, proti plačilu pa tudi v zasebnem SPA-ju (100 €/2 uri oz. 150 €/3 ure). V tem primeru vam odobrimo 15-% popust na redno ceno najema zasebnega spaja.
  • Vsak gost prejme torbo s kopalnim plaščem, z brisačo in natikači.
  • Najem je mogoč za najmanj 8 in največ 25 oseb (cena do 10 oseb je 65 €/osebo; od 11 do 25 pa 55 €/osebo).
  • Na voljo je 10-% popust na gostinske storitve.
  • Odlična izbira za različna slavja in praznovanja – mogoča je izbira dodatne hrane in pijače po dogovoru, slavljenka oziroma slavljenec pa lahko VIP-počivalnico uporablja brezplačno.
  • Uporaba digitalnih vstopnic ni mogoča.

 Za rezervacijo VIP-počivalnice za zaključene družbe pišite na nadja.palamar@btc.si

Pravila in pogoji

Prijavljam se na e-novice

 

Nagradna igra poteka do vključno 31. marca 2024. Posameznik lahko v njej sodeluje samo enkrat. Pogoj za sodelovanje je prijava na e-novice. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 15 let, državljani Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Pravilnik o nagradni igri najdete tukaj.

Aktualno