Aktualno

Piknik kino Atlantis

V BTC City Ljubljana se vrača Piknik kino Atlantis! Pred nami je šest super poletnih večerov, ki jih boste lahko preživeli ob ogledu filmskih uspešnic pod milim nebom, na travniku pred Vodnim mestom Atlantis.

Preberi več
Maj je tukaj!

Maj je tukaj, zato je skrajni čas, da svoje počutje dvignete na novo raven in se napolnite s prvo dozo pomladne energije. Privoščite si zenovsko martinčkanje v Wellnessu Atlantis, kjer zunanji bazen in terasa za sončenje obratujeta vse leto.

Preberi več
Ponedeljek – dan za savnanje

Si predstavljate, da bi teden začeli tako kot vikend, s sprostitvijo? Zakaj pa ne! Privoščite si ponedeljek v savni in skočite v nov teden sproščeni in prerojeni.

Preberi več
VIP počivalnica

Ste še za nekaj več? Ob nakupu katere koli wellness vstopnice* si lahko za le 17 EUR doplačila zagotovite točno določen ležalnik v VIP počivalnici, tam pa vas razvajamo še z brezplačnimi prigrizki, čajem in sadjem. V ceno je vključena tudi izposoja wellness torbe z brisačo, kopalnim plaščem in natikači.

Preberi več
NOVO: DARILNA KARTICA ATLANTIS

Želite razveseliti nekoga, ki vam je ljub, in mu podariti prav posebno izkušnjo? Podarite mu darilno kartico – odprla mu bo vrata v čarobni svet in prinesla popolno sprostitev ali doživetje.

Preberi več