Wellness - poletni delovni čas

Za vas smo pripravili nov poletni delovni čas Wellnessa in Centra azijskih masaž. Privoščite si lepo kožo in intenzivno globinsko razstrupljanje.

Wellness - poletni delovni čas

 

DELOVNI ČAS WELLNESSA

Ljubitelji wellnessa ne prezrite poletnega delovnega časa. Do 29. 9. 2024 je Wellness Atlantis odprt od ponedeljka do četrtka med 12. in 20. uro ter v petek, soboto, nedeljo in ob praznikih od 10. do 20. ure, Center azijskih masaž pa vas pričakuje vsak dan od 10. do 20. ure. V poletnem času obratujejo savne v pritličnem delu Wellnessa, in sicer sanarium, parna, finska, zeliščna in panoramska savna ter infrardeča savna v 1. nadstropju. V zunanjem delu Wellnessa pa si lahko privoščite sončenje na nudistični plaži in zenovsko martinčkanje na zeleni terasi. Termalni bazen je v poletnem času zaprt.

V poletnih mesecih vas v Atlantisu čaka tudi dodatno presenečenje – izkoristite ugodnejšo poletno ceno vstopnine za Wellness. 

WELLNESS TERAPIJA

Mimogrede poskrbite še za lepo kožo in dobro počutje v poletnih mesecih ob pomoči revolucionarne naprave za razstrupljanje in pomladitev. Privoščite si intenzivno globinsko razstrupljanje 2v1, ki pomlajuje kožo, intenzivno razstruplja, zmanjšuje vnetja, spodbuja metabolizem ter krepi psihično in fizično kondicijo – po ugodni ceni 9,9 evra za prvi obisk ter 19,90 evra za vsakega naslednjega. Izbirate lahko tudi med dvema paketoma - 5 + 1 za 99,90 evra in 10 + 1 za 179,90 evra. Skočite v poletje v top formi!

Pravila in pogoji

Prijavljam se na e-novice

 

Nagradna igra poteka do vključno 31. marca 2024. Posameznik lahko v njej sodeluje samo enkrat. Pogoj za sodelovanje je prijava na e-novice. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 15 let, državljani Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Pravilnik o nagradni igri najdete tukaj.

Aktualno