OBVESTILO: Vodna vadba Ai-Chi izjemoma odpade. Več

Ponedeljek – dan za savnanje

Si predstavljate, da bi teden začeli tako kot vikend, s sprostitvijo? Zakaj pa ne! Privoščite si ponedeljek v savni in skočite v nov teden sproščeni in prerojeni.

Ponedeljek – dan za savnanje

 

V Atlantisovi Deželi savn smo se odločili, da je prav ponedeljek fantastičen dan za uživanje v eni izmed naših savn – finski, infra rdeči ali turški, izbirajte! Zakaj? Ker znojenje v savni odlično vpliva na vaše počutje. Za povrh sprostitev v savni odganja tudi stres, zato je odlična izbira za dober začetek delovnega tedna.

V Atlantisu smo se zato odločili, da vam potenje v savni ob ponedeljkih omogočimo po znižani in še posebej privlačni ceni 30 % popusta na redno ceno. Torej je celodnevna karta za deželo savn samo 22,40 EUR*.

Naj vam še prišepnemo, da vas v Deželi savn čakajo tudi povsem prenovljena počivališča, ki bodo še dodatno poskrbela za prijeto izkušnjo.

Vabljeni!

*popusti se ne seštevajo in akcija ne velja, če je ponedeljek praznični dan.

e-naslov se ne ujema
Prijavljam se na e-novice:
Nagradna igra poteka do vključno 11. decembra 2022. Posameznik lahko v njej sodeluje samo enkrat. Pogoj za sodelovanje je prijava na e-novice. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 15 let, državljani Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Pravilnik o nagradni igri najdete tukaj.

Aktualno