21. 2. 2024 odpade Ženski dan Več

Razvajanje z ljubeznijo

Februar je v Vodnem mestu Atlantis posvečen ljubezni – do sebe in drugih. Privoščite si razvajanje v dvoje ali pa s katero izmed blagodejnih terapij pobožajte sami sebe.

Razvajanje z ljubeznijo
  • Praznujte valentinovo z nami. V sredo, 14. februarja, bomo vse dame razveselili z brezplačnim vrtničnim pilingom v omejeni izdaji in vrednosti 2,5 evra. V našo družbo vabljeni tudi moški, saj dan ljubezni ne bo le ženski dan!
  • Uživajte v intimi našega zasebnega SPA-ja in si pričarajte prav posebno doživetje. Za piko na i gostom zasebnega SPA-ja v februarju postrežemo z dvema kozarcema penine z jagodami po promocijski ceni 9,90 evra.
  • Potrebuje vaša koža nekaj dodatne spodbude? Omislite si novost -  100-% naravno glineno masko, ki učinkovito veže toksine in jih izloča iz telesa. Odlično čisti pore, deluje protivnetno in antiseptično, zaradi česar je idealna izbira za razstrupljanje in obnavljanje kože. Na voljo v wellnessu pri savna mojstrih.
  • Poskrbi zase v mesecu ljubezni. Gratis glinena maska za obraz ob izbiri infra komore, brez svetlobne terapije obraza. Masko vam nanesemo na obraz med tretmajem.

NE PREZRITE POSEBNIH DOGODKOV V FEBRUARJU!

  • V wellnessu Atlantis lahko 4. 2. vnovič izkusite vrtinčenje izpod spretnih rok mojstrov Aufguss Trieste. 
  • Ste že poskusili zvočno kopel v duetu? 11. 2. vas bo razveselila prav posebna valentinovo obarvana različica.
  • Tudi 18. 2. se bo iskrilo od ljubezni, in sicer v savni s tematskim šovom vrtinčenja.
  • 25. 2. pa bo zvočna kopel poskrbela za popolno melodijo sprostitve in zenovskega razpoloženja.
Vabljeni!
e-naslov se ne ujema
Prijavljam se na e-novice:
Nagradna igra poteka do vključno 11. decembra 2022. Posameznik lahko v njej sodeluje samo enkrat. Pogoj za sodelovanje je prijava na e-novice. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 15 let, državljani Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Pravilnik o nagradni igri najdete tukaj.

Aktualno