Nov zunanji otroški bazenček & Pool Party

Za vas smo odprli nov otroški bazenček in pripravili čisto pravi Pool Party vsak četrtek med 11.00-16.00.

Nov zunanji otroški bazenček & Pool Party

 

Izkoristite lepo vreme in ulovite sončne žarke v zunanjih bazenih Vodnega mesta Atlantis. Zaplavajte v prijeto ogreti vodi in si razmigajte mišice. Takoj, ko bodo 'izbruhnile' visoke temperature, pa bo napočil čas za vragolije s škropljenjem v Spray parku. Poln pisanih igral in dobre volje je letos Atlantis bogatejši za nov pregleden bazenček za najmlajše s posebnimi igrali za malčke, v katerem bodo ti lahko skupaj s sebi enakimi varno in v prijetni senci čofotali ves dan. 

Prisrčno vabljeni na domač sladoled, ki bo navdušil tudi najzahtevnejše brbončice, lepo ohlajena pijača in slastni prigrizki pa vas čakajo tudi v bifeju v Vodnem mestu Atlantis. 

Ste za povsem pravi Pool party? V Atlantisu je za vse med 12. in 15. letom najboljša žurka v mestu na programu kar vso poletno sezono, natančneje vsak četrtek od 11.00 do 16.00! Vsaka zabava bo tematsko obarvana.

Točen program in popuste najdeš tukaj: Pool Party

Naj bo poletje dolgo, vroče in brezskrbno! 

Pravila in pogoji

Prijavljam se na e-novice

 

Nagradna igra poteka do vključno 31. marca 2024. Posameznik lahko v njej sodeluje samo enkrat. Pogoj za sodelovanje je prijava na e-novice. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 15 let, državljani Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Pravilnik o nagradni igri najdete tukaj.

Aktualno