Nov zunanji otroški bazenček & Pool Party s Challetom Salletom

Za vas smo odprli nov otroški bazenček in pripravili čisto pravi Pool Party vsak četrtek med 11.00-16.00. Obiskal pa nas bo tudi Challe Salle

Nov zunanji otroški bazenček & Pool Party s Challetom Salletom

 

Izkoristite lepo vreme in ulovite sončne žarke v zunanjih bazenih Vodnega mesta Atlantis. Zaplavajte v prijeto ogreti vodi in si razmigajte mišice. Takoj, ko bodo 'izbruhnile' visoke temperature, pa bo napočil čas za vragolije s škropljenjem v Spray parku. Poln pisanih igral in dobre volje je letos Atlantis bogatejši za nov pregleden bazenček za najmlajše s posebnimi igrali za malčke, v katerem bodo ti lahko skupaj s sebi enakimi varno in v prijetni senci čofotali ves dan. 

Prisrčno vabljeni na domač sladoled, ki bo navdušil tudi najzahtevnejše brbončice, lepo ohlajena pijača in slastni prigrizki pa vas čakajo tudi v bifeju v Vodnem mestu Atlantis. 

Ste za povsem pravi Pool party? V Atlantisu je za vse med 12. in 15. letom najbolj mokra žurka v mestu na programu kar vso poletno sezono, natančneje vsak četrtek od 11.00 do 16.00! Vsaka zabava bo tematsko obarvana, obiskal pa nas bo tudi Challe Salle.  

Točen program in popuste najdeš tukaj: Pool Party

Naj bo poletje dolgo, vroče in brezskrbno! 

Pravila in pogoji

Prijavljam se na e-novice

 

Nagradna igra poteka do vključno 31. marca 2024. Posameznik lahko v njej sodeluje samo enkrat. Pogoj za sodelovanje je prijava na e-novice. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 15 let, državljani Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Pravilnik o nagradni igri najdete tukaj.

Aktualno