V VODNEM MESTU ATLANTIS NIKOLI NISI LAČEN!

Se odpravljate na katero izmed doživetji v Vodno mesto Atlantis? Prigrizke in malico pustite kar doma, saj pri nas zagotovo ne boste ostali lačni!

V VODNEM MESTU ATLANTIS NIKOLI NISI LAČEN!

 

V Vodnem mestu Atlantis z veseljem poskrbimo za vas. Med plavanjem v naših bazenih ali prepuščanju blagodejnim izkušnjam v wellnessu smo poskrbeli tudi za prazne želodčke. Izbirate lahko med dvema odlično založenima bistrojema, ki ponujata vabljive prigrizke in napitke za najrazličnejše okuse, poleti pa za žejo poskrbita tudi dva bara

 

Bistro Atlas

 

V Svetu doživetji obiščite bistro Atlas, ki bo s toplimi in hladnimi napitki navdušil prav vse okuse. Lačni? Poskusite skodelico okusne granole, falafel wrap, riž s piščančjim karijem, pizzelo, sladkosnedi pa prave ameriške palačinke ali krofe – v ponudbi najdete najrazličnejše mesne in vegetarijanske jedi za vse male in velike obiskovalce bazenskih storitev. 

Obratovalni čas Bistro Atlas:
 • od ponedeljka do četrtka od 16.00 do 19.30
 • petek, sobota in nedelja od 10.00 do 19.30
 •  

  Bistro v wellnessu

   

  Prisegate na redno savnanje? Tudi bistro v wellnessu zagotavlja, da med potenjem zagotovo ne boste lačni. Privoščite si katerega izmed vedno slastnih prigrizkov ali pa posezite po lahkotnejših jedeh ali napitkih, ki se k praksam wellnessa še posebej dobro podajo. Vam paše smuti, lahka solatka ali kava z rastlinskim mlekom? V Bistroju wellnessa vam jih postrežemo z nasmehom.

  Cenik

  Obratovalni čas Bistro Wellness:
 • od ponedeljka do četrtka od 12.00 do 21.00
 • petek, sobota od 10.00-22.00
 • nedelja in prazniki od 10.00 do 21.00
 •  

  DODATNO RAZVAJANJE POLETI


  V poletnih mesecih poleg Bistro Atlas in Bistro v wellnessu za žejo poskrbita tudi bar ob zunanjem bazenu in bar ob vhodu v Atlantis, kjer se lahko osvežite z alkoholnimi in brezalkoholnimi pijačami, če zakruli v želodčku pa tudi s prigrizki iz Bistroja Atlas. Pozabili nismo niti na ljubitelje sladoleda - veseli boste odlične ponudbe domačega sladoleda najrazličnejših okusov, med katerimi najdete tudi veganskega!

  Prijavljam se na e-novice
  Želim naslednjo nagrado
  Strinjam se, da mi VM Atlantis (BTC d.d.) na zgoraj navedeni elektronski naslov pošilja e-novice z namenom obveščanja o temah, povezanih s področjem VM Atlantis, ki sem ga označil/a. Zbranih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Od e-novic se lahko kadar koli odjavite s klikom na povezavo v e-novicah ali pošljete »Odjava« na info@atlantis-vodnomesto.si.

  Aktualno