VM Atlantis od sobote, 24. oktobra 2020 zaprto Več

Raziščite
Atlantis

Spust po toboganu, ki vam požene kri po žilah, trenutki preprostega uživanja na valovih, plavanje s tokom skozi podzemno jamo … vse to lahko doživite v Svetu doživetij. Na drugi strani pa v Termalnem templju uživate v popolni spokojnosti, kjer se sliši le zvok slanice, ki se vali po kaskadnih kopelih. Vstop v Deželo savn vas bo popeljal v sanjski svet popolnega razkošja in miru, obisk Centra azijskih masaž pa v svet vrhunske sprostitve telesa in duha. Če si želite bolj zdravega življenjskega sloga pa je pravi naslov Strokovni center zdravja, kjer vam strokovnjaki z osebnim pristopom pomagajo do boljšega počutja. 

Termalni tempelj (ne obratuje)

jul. 4, 2020, 18:02 pop.
Kot nalašč za izstop iz naglice vsakdana ter za preprosto uživanje v mirnem in prijetnem okolju.
Title : Termalni tempelj (ne obratuje)
Select Overlay Mask : PurpleWave

V popolni spokojnosti in ob zvoku slanice, ki se vali po kaskadnih kopelih, lahko vaše misli odplavajo daleč proč, telo pa se prepusti vodnemu toku in izvirom.

Za prerojen vsakdan si privoščite oddih v Termalnem templju, kjer lahko zaplavate v notranjem ali zunanjem bazenu ter se namakate v kaskadnih kopelih, za dodatno sprostitev pa se pustite razvajati v Centru azijskih masaž.

V Termalnem templju se izvajajo tudi skupinske vadbe, ki so zaradi različnih zahtevnosti primerne za vsakogar, ki se želi razgibati v prijetni okolici in dobri družbi.