VM Atlantis od sobote, 24. oktobra 2020 zaprto Več

Raziščite
Atlantis

Spust po toboganu, ki vam požene kri po žilah, trenutki preprostega uživanja na valovih, plavanje s tokom skozi podzemno jamo … vse to lahko doživite v Svetu doživetij. Na drugi strani pa v Termalnem templju uživate v popolni spokojnosti, kjer se sliši le zvok slanice, ki se vali po kaskadnih kopelih. Vstop v Deželo savn vas bo popeljal v sanjski svet popolnega razkošja in miru, obisk Centra azijskih masaž pa v svet vrhunske sprostitve telesa in duha. Če si želite bolj zdravega življenjskega sloga pa je pravi naslov Strokovni center zdravja, kjer vam strokovnjaki z osebnim pristopom pomagajo do boljšega počutja. 

Strokovni center zdravja

jul. 4, 2020, 17:57 pop.
V Strokovnem centru zdravja vam s pomočjo osebnega pristopa ter strokovnega svetovanja pomagajo do boljšega počutja in bolj zdravega življenjskega sloga.
Title : Strokovni center zdravja
Select Overlay Mask : Pool

Center odlikuje visoko usposobljeno strokovno osebje z dolgoletnimi izkušnjami na področju športnega trenerstva, ortopedije, kineziologije ... 

Če okrevate po poškodbi, vas pestijo bolečine v mišicah in sklepih ali pa se jim bi radi preprosto izognili, potem je Strokovni center zdravja pravi naslov za obisk. Široka paleta preventivnih programov in individualnih terapij je primerna tudi za najbolj zahtevne stranke. 

Obiščite jih in še danes naredite prvi korak k boljšemu počutju!

Popusti in ugodnosti

Vsem vadečim so na voljo dodatne ugodnosti, ki jih lahko koristijo v Vodnem mestu Atlantis na dan vadbe ali terapije v Strokovnem centru zdravja:

  • 50 % popusta pri nakupu vstopnice za Svet doživetij ali Termalni tempelj,
  • 20 % popusta pri nakupu vstopnice za Deželo savn,
  • 20 % popusta na vse gostinske storitve (popust ne velja pri nakupu trgovskega blaga),
  • azijska masaža po ceni LAST MINUTE (50 minutna tajska masaža celega telesa z aromatičnimi olji) (popust ne velja ob nakupu darilnih bonov).

Popusti se med seboj ne seštevajo, vedno pa se upošteva višji popust.

Related Facilities