Dodatna
ponudba

Vodno mesto Atlantis ponuja tudi mnogo priložnosti za rekreacijo, preživljanje prostega časa ter celo usvajanje novih znanj in spretnosti. Najmlajše naučijo prvih zamahov, malo starejšim pa pomagajo izpopolniti plavalno tehniko. Za bolj drzne so tu še tečaji potapljanja, za rekreacijo pa poskrbijo na individualnih ali skupinskih programih vadb. Atlantis je tudi odlična lokacija za praznovanje rojstnih dni, na katerih izkušeni animatorji vedno poskrbijo za nepozabno zabavo.

Če ob obisku postanete lačni, si lahko privoščite okusno kosilo ali kaj sladkega v Atlantisovi restavraciji, obisk pa lahko izkoristite tudi za razvajanje v frizerskem salonu ali solariju. 

Ponudba - Dodatna ponudba

Frizerski salon Billy

Frizerski salon Billy

Zaprto

V frizerskem salonu Billy vas bodo v roke vzeli izkušeni mojstri, ki obvladajo svoje delo in najnovejše trende.

Frizerski salon Billy > Več
Solarij

Solarij

Zaprto

Za mnoge je del zunanje lepote tudi porjavela kože. V dneh, ko je naravnih sončnih žarkov premalo ali ko se bliža poletje in z njim močnejše sonce, je zato zagotovo dobrodošel obisk solarija.

Solarij > Več
xBody Fras

xBody Fras

Zaprto

Učinek vadbe s pomočjo XBodya je mnogo več od povečanja in izgradnje mišične mase. Vadba je najnovejši dosežek EMS tehnologije in nudi hiter in varen način vadbe, ki v zgolj dveh 20 minutnih treningih tedensko omogoča porabo tudi do 4000 kcal.

xBody Fras > Več
Potapljaški center Atlantis

Potapljaški center Atlantis

Zaprto

V Potapljaškem centru Atlantis boste našli vse za male in velike potapljače – od potapljaške in plavalne opreme do igrač in različnih plavalnih pripomočkov, nudijo pa tudi tečaje, izobraževanja in delavnice.

Potapljaški center Atlantis > Več