VM Atlantis od sobote, 24. oktobra 2020 zaprto Več

Raziščite
Atlantis

Spust po toboganu, ki vam požene kri po žilah, trenutki preprostega uživanja na valovih, plavanje s tokom skozi podzemno jamo … vse to lahko doživite v Svetu doživetij. Na drugi strani pa v Termalnem templju uživate v popolni spokojnosti, kjer se sliši le zvok slanice, ki se vali po kaskadnih kopelih. Vstop v Deželo savn vas bo popeljal v sanjski svet popolnega razkošja in miru, obisk Centra azijskih masaž pa v svet vrhunske sprostitve telesa in duha. Če si želite bolj zdravega življenjskega sloga pa je pravi naslov Strokovni center zdravja, kjer vam strokovnjaki z osebnim pristopom pomagajo do boljšega počutja. 

Dodatna ponudba

jul. 4, 2020, 17:55 pop.
V Vodnem mestu Atlantis se skriva še mnogo več kot zgolj izjemna ponudba bazenov, savn, masaž in številnih vodnih atrakcij. Odkrijte dodatno ponudbo!
Title : Dodatna ponudba
Select Overlay Mask : PurpleWave

Vodno mesto Atlantis ponuja tudi mnogo priložnosti za rekreacijo, preživljanje prostega časa ter celo usvajanje novih znanj in spretnosti. Najmlajše naučijo prvih zamahov, malo starejšim pa pomagajo izpopolniti plavalno tehniko. Za bolj drzne so tu še tečaji potapljanja, za rekreacijo pa poskrbijo na individualnih ali skupinskih programih vadb. Atlantis je tudi odlična lokacija za praznovanje rojstnih dni, na katerih izkušeni animatorji vedno poskrbijo za nepozabno zabavo.

Če ob obisku postanete lačni, si lahko privoščite okusno kosilo ali kaj sladkega v Atlantisovi restavraciji, obisk pa lahko izkoristite tudi za razvajanje v frizerskem salonu ali solariju. 

Related Facilities