VM Atlantis od sobote, 24. oktobra 2020 zaprto Več

Raziščite
Atlantis

Spust po toboganu, ki vam požene kri po žilah, trenutki preprostega uživanja na valovih, plavanje s tokom skozi podzemno jamo … vse to lahko doživite v Svetu doživetij. Na drugi strani pa v Termalnem templju uživate v popolni spokojnosti, kjer se sliši le zvok slanice, ki se vali po kaskadnih kopelih. Vstop v Deželo savn vas bo popeljal v sanjski svet popolnega razkošja in miru, obisk Centra azijskih masaž pa v svet vrhunske sprostitve telesa in duha. Če si želite bolj zdravega življenjskega sloga pa je pravi naslov Strokovni center zdravja, kjer vam strokovnjaki z osebnim pristopom pomagajo do boljšega počutja. 

Dežela savn

jul. 4, 2020, 15:55 pop.
Omamne vonjave, pomirjujoč zven gonga, tematske savne in različni savna programi vam vedno znova pričarajo popolno sprostitev v mirnem okolju in intimni atmosferi.
Title : Dežela savn
Select Overlay Mask : PurpleWave

V Deželi savn je vedno nekaj v zraku. Vonj po sladkem medu in slastnih mandeljnih, po zdravilni morski soli, po slikovitem in okusov polnem Mediteranu in starodavnih oljkah, po zelenih algah, polarnem kelo lesu ter črni čokoladi. V zraku pa je tudi zvok velikega gonga. To so namreč kopeli ter programi v savnah Vodnega mesta Atlantis, ki poskrbijo za zdravje in vitalnost celotnega telesa.

Najboljše globinsko čiščenje telesa ter zdravilno sproščanje duha si lahko privoščite v prvem in drugem nadstropju, v zunanjem delu pa lahko uživate v tematskih savna hiškah zgrajenih iz posebnega polarnega kelo lesa.

Ekskluzivnost razgleda v panoramski, naravna opojnost v zemeljski, privlačnost globin v rudniški ter intimnost v razkošju planšarske savne, zgrajene po zgledu edinstvenih planšarskih stanov na Veliki planini, vas bodo v svoje okolje zagotovo mamljivo zvabili vsaj enkrat tedensko.

Vstop v Deželo savn je dovoljen le polnoletnim osebam.