Sprostitev v wellnessu

Izkoristite poletno ceno vstopnine za wellness, ki je na voljo s 30-% popustom.

Sprostitev v wellnessu

 

Ljubitelji wellnessa na prezrite poletnega delovnega časa. V poletni sezoni, trajajoči od 1. 6. do 30. 9. 2023, je Wellness Atlantis odprt od ponedeljka do četrtka med 12. in 20. uro ter v petek, soboto, nedeljo in ob praznikih od 10. do 20. ure,  Center azijskih masaž pa vas pričakuje vsak dan od 10. do 20. ure. V poletnem času obratujejo savne v pritličnem delu Wellnessa, in sicer sanarium, parna, finska, zeliščna in panoramska savna, ter infrardeča savna v 1. nadstropju, v zunanjem delu Wellnessa pa obiščite nudistično plažo. Termalni bazen v poletnem času, od 1. 6. do 30. 9. 2023, ne obratuje.

Vsako soboto ob 14.00 in 16.30 lahko uživate tudi v blagodejni terapiji s kristali, ki se izvaja v rudniški savni. Vsak konec tedna, od petka do nedelje, vabljeni na jutranji ritual, ki ga bo ob 11.00 v pritličju Dežele savn izvajal naš savna mojster.

 

V poletnih mesecih vas čaka tudi dobrodošlo presenečenje – izkoristite poletno ceno vstopnine za Wellness, ki je na voljo s 30-% popustom.

e-naslov se ne ujema
Prijavljam se na e-novice:
Nagradna igra poteka do vključno 11. decembra 2022. Posameznik lahko v njej sodeluje samo enkrat. Pogoj za sodelovanje je prijava na e-novice. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 15 let, državljani Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Pravilnik o nagradni igri najdete tukaj.

Aktualno