OBVESTILO: Vodna vadba Ai-Chi izjemoma odpade. Več

Prenovljen wellness vabi!

Prenovili smo počivališča v Wellnessu, povezali Termalni tempelj in Center azijskih masaž, dodali nove vsebine in programe ter vse skupaj s Centrom azijskih masaž povezali v celoto.

Prenovljen wellness vabi!


Prenovljen Center azijskih masaž

S popolno prenovo se lahko pohvali tudi Center azijskih masaž. Prenovljeni prostori so zaživeli v toplih zemeljskih barvah in rdeče-rjavih odtenkih eksotičnega lesa, s čimer bo doživetje tajske ali indijske ayurvedske masaže še pristnejše.

Prenovljeni Center azijskih masaž

Nova počivališča v Termalnem templju, tudi na »gugalnici«

S prenovo je Termalni tempelj v prvem nadstropju dobil tudi nova počivališča z oblazinjenimi ležalniki iz tropskega lesa, ki jih ločujejo zavese, s čimer je uporabnikom zagotovljene več zasebnosti. Obiskovalci pa se odslej lahko spočijejo tudi na sodobno oblikovanih, visečih in oblazinjenih ležalnikih (gugalnicah) ob bazenu.

Prenovljena počivališča v Wellnessu

Toplina lesa in zamolkle barve so vezni element prenovljenih  počivališč v Wellnessu, ki tvori intimno celoto. Prenovljeni so vsi prostori, namenjeni počitku (1. in 2. nadstropje) ter gostinstvu in druženju (pritličje). Ponudba Wellnessa se torej razteza v treh nadstropjih in se združuje s počivalnimi separeji ob termalnem bazenu, kar vsakemu obiskovalcu omogoča, da najde svoj kotiček zasebnosti.

 

Razlogov za obisk prenovljenega wellnessa je torej dovolj. 

e-naslov se ne ujema
Prijavljam se na e-novice:
Nagradna igra poteka do vključno 11. decembra 2022. Posameznik lahko v njej sodeluje samo enkrat. Pogoj za sodelovanje je prijava na e-novice. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 15 let, državljani Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Pravilnik o nagradni igri najdete tukaj.

Aktualno