OBVESTILO: Praznični delovni čas in redna vzdrževalna dela Več

Center zdravja

Center odlikuje visoko usposobljeno strokovno osebje z dolgoletnimi izkušnjami na področju športnega trenerstva, ortopedije, kineziologije ... 

Če okrevate po poškodbi, vas pestijo bolečine v mišicah in sklepih ali pa se jim bi radi preprosto izognili, potem je Strokovni center zdravja pravi naslov za obisk. Široka paleta preventivnih programov in individualnih terapij je primerna tudi za najbolj zahtevne stranke. 

Obiščite jih in še danes naredite prvi korak k boljšemu počutju!

Popusti in ugodnosti

Vsem vadečim so na voljo dodatne ugodnosti, ki jih lahko koristijo v Vodnem mestu Atlantis na dan vadbe ali terapije v Strokovnem centru zdravja:

  • 50 % popusta pri nakupu vstopnice za Svet doživetij ali Termalni tempelj,
  • 20 % popusta pri nakupu vstopnice za Deželo savn,
  • 20 % popusta na vse gostinske storitve (popust ne velja pri nakupu trgovskega blaga),
  • azijska masaža po ceni LAST MINUTE (50 minutna tajska masaža celega telesa z aromatičnimi olji) (popust ne velja ob nakupu darilnih bonov).

Popusti se med seboj ne seštevajo, vedno pa se upošteva višji popust.

Ponudba - Center zdravja

Fitnes klinika

Fitnes klinika

ZAPRTO

Kako dobro poznate svoje telo? Ali veste, da ima človek okrog 640 mišic? Dejstvo je, da sebe in svoje telo zelo slabo poznamo. Zaradi tega nekaterim mišicam ne posvečamo dovolj pozornosti, njihova aktivnost se izjemno zmanjša in mišice pričnejo zamirati.

Fitnes klinika > Več
Center gibanja in individualne terapije

Center gibanja in individualne terapije

ZAPRTO

Center gibanja in individualnih terapij odlikuje visoka strokovnost in oseben pristop, kar je zagotovilo za učinkovit napredek in dobro počutje.

Center gibanja in individualne terapije > Več
Čas Aktivnost Lokacija Cena