Vodno mesto Atlantis znova okronano z nazivom Naj kopališče

Naš Atlantis, eden izmed največjih vodnih parkov v Evropi, je tudi letos osvojil 1. mesto v kategoriji pokritih bazenskih kopališč na izboru Naj kopališče!

Vodno mesto Atlantis znova okronano z nazivom Naj kopališče

Izbor Naj kopališče je v letu 2021 potekal že enaintridesetič. Organizatorji akcije, RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro, Slovenija in sedmimi radijskimi postajami, so znova pozvali k glasovanju kopalke in kopalce slovenskih kopališč. Ti so odločili in izbrali najboljša, najbolj urejena in prijetna kopališča.

Priznanja so bila podeljena v šestih kategorijah in sicer malim, srednje velikim in velikim termalnim kopališčem, letnim in naravnim kopališčem ter pokritim bazenskim kopališčem. Vodno mesto Atlantis so obiskovalci še enkrat več izbrali za najboljše pokrito bazensko kopališče tega leta!

Ekipi Vodnega mesta Atlantis in družbi BTC sta nam varnost in zadovoljstvo obiskovalcev na prvem mestu, zato nam ravno vaša pohvala pomeni največ. Letošnji naslov Naj kopališče pa nam daje še dodatno priznanje, da smo tudi v nesigurnih razmerah, povezanih z epidemijo, uspeli ohraniti najvišji nivo ponudbe in storitev.

Prijavljam se na e-novice
Želim naslednjo nagrado
Strinjam se, da mi VM Atlantis (BTC d.d.) na zgoraj navedeni elektronski naslov pošilja e-novice z namenom obveščanja o temah, povezanih s področjem VM Atlantis, ki sem ga označil/a. Zbranih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Od e-novic se lahko kadar koli odjavite s klikom na povezavo v e-novicah ali pošljete »Odjava« na info@atlantis-vodnomesto.si.

Aktualno