Prenovljeni Atlantis Wellness vabi!

V Vodnem mestu Atlantis dobro vemo, kako tudi iz najslabšega izluščiti najboljše, zato smo lansko jesen, ko smo morali objekt zaradi epidemije za obiskovalce zapreti, pričeli s prenovo Dežele savn in Termalnega templja ter ju povezali.

Prenovljeni Atlantis Wellness vabi!

V Vodnem mestu Atlantis dobro vemo, kako tudi iz najslabšega izluščiti najboljše, zato smo lansko jesen, ko smo morali objekt zaradi epidemije za obiskovalce zapreti, pričeli s prenovo Dežele savn in Termalnega templja. Prenovili smo počivališča v Deželi savn, povezali Termalni tempelj in Center azijskih masaž, dodali nove vsebine in programe ter vse skupaj s Centrom azijskih masaž povezali v celoto.

Prenovljeni Center azijskih masaž

S popolno prenovo se lahko pohvali tudi Center azijskih masaž. Prenovljeni prostori so zaživeli v toplih zemeljskih barvah in rdeče-rjavih odtenkih eksotičnega lesa, s čimer bo doživetje tajske ali indijske ayurvedske masaže še pristnejše.

Prenovljeni Center azijskih masaž

Nova počivališča v Termalnem templju, tudi na »gugalnici«

S prenovo je Termalni tempelj v prvem nadstropju dobil tudi nova počivališča z oblazinjenimi ležalniki iz tropskega lesa, ki jih po vzoru nekdanjih kopališč med seboj po dva in dva ločujejo zavese, s čimer je uporabnikom zagotovljene več zasebnosti. Obiskovalci pa se odslej lahko spočijejo tudi na sodobno oblikovanih, visečih in oblazinjenih ležalnikih (gugalnicah) ob bazenu. Viseči  ležalniki so namenjeni posameznikom, tisti nekoliko širši pa dvema osebama.

Prenovljena počivališča v Deželi savn

Toplina lesa in zemeljske barve so vezni element prenovljenih  počivališč v Deželi savn. Prenovi počivališča v drugem nadstropju Dežele savn in novonastalih v Termalnem templju  bodo sledila tudi ostala počivališča Dežele savn.

Dan za ženske

Za mnoge obiskovalke Dežele savn je dan, namenjen izključno ženskam, dobrodošla novost. Prvo nadstropje Dežele savn in Termalnega templja je namreč ob sredah namenjeno le nežnejšemu  spolu, medtem ko pritličje na ta dan ostaja odprto za vse. Obiskovalke, ki savno ob sredah že obiskujejo, povedo, da čas takrat teče drugače, drugačni so tudi pogovori, nekatere pa se počutijo bolj sproščeno. Poleg rednega programa ob sredah lahko tudi brezplačno preizkusijo piling z eteričnim oljem, posebne negovalne kreme, ingverjeve ≫shote≪ in po novem tudi jogo in vadbo v vodi.

Več o dnevu za ženskeNasveti za varen obisk VM Atlantis

Novost letošnje sezone v urbanem wellnessu Atlantis sta programa WellHealth za povečanje energije in zmanjšanje stresa, ki ju pripravljajo v sodelovanju s strokovnjaki kineziologije, metabolne in prehranske medicine ter wellness svetovalcem Fitnes klinike. Triurni program vključuje diagnostiko telesa, nasvete strokovnjakov, obisk savne, masažo in beljakovinski oziroma sprostitveni in razstrupitveni napitek. Z obiskom programa WellHealth boste z lahkoto premagali spomladansko utrujenost in se znebili skozi leto nakopičenega stresa.

Več o wellhealth programih

Ponovno odprti Atlantis s svojim inovativnim okoljem, ki spodbuja zdravje uporabnikov, večino storitev namenja razvajanju in dobremu počutju svojih obiskovalcev, z umeščenostjo na obrobje mesta pa obiskovalcem ponuja vse in še več, kar uporabnikom lahko ponudijo wellness centri na bližnjih ali bolj oddaljenih turističnih destinacijah. Urbani wellness Atlantis vam tako omogoča, da  se tudi med tednom iz mestnega vrveža umaknete v sproščujočo oazo ali pa si ob koncu tedna  sami ali z družino privoščite mini oddih s protistresnim razvajanjem.

Razlogov za obisk prenovljenega Atlantisa je torej dovolj. Na vas je, da se odločite, kateri od programov vam najbolj odgovarja!

Prijavljam se na e-novice
Želim naslednjo nagrado
Strinjam se, da mi VM Atlantis (BTC d.d.) na zgoraj navedeni elektronski naslov pošilja e-novice z namenom obveščanja o temah, povezanih s področjem VM Atlantis, ki sem ga označil/a. Zbranih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Od e-novic se lahko kadar koli odjavite s klikom na povezavo v e-novicah ali pošljete »Odjava« na info@atlantis-vodnomesto.si.

Aktualno