Obvestilo o podaljšanju darilnih bonov, paketov in letnih vstopnic in digitalnih vstopnic

Glede na razmere zadnjih mesecev v povezavi s Covid 19 smo se odločili za podaljšanje veljavnosti izbranih storitev in darilnih bonov.

Obvestilo o podaljšanju darilnih bonov, paketov in letnih vstopnic in digitalnih vstopnic

Spoštovani gostje,

glede na razmere zadnjih mesecev v povezavi s Covid 19 smo se odločili za podaljšanje veljavnosti naših storitvenih darilnih bonov, paketov vstopnic, letnih vstopnic in digitalnih vstopnic. 

  • Darilne bone, pakete vstopnic in letne vstopnice za Svet doživetij vam bomo podaljšali za čas, ko Svet doživetij ni obratoval (od 13.3.2020 do 1.6.2020) , torej za 2 meseca in 17 dni.
  • Darilne bone, pakete vstopnic in letne vstopnice za Termalni tempelj vam bomo podaljšali za toliko časa, kolikor bo Termalni tempelj zaprt (trenutno še ne obratuje). Lahko se odločite in vstopnice Termalnega templja izkoristite za sklop Svet doživetij ali počakate na odprtje Termalnega templja.
  • Darilne bone, pakete vstopnic, letne vstopnice in digitalne vstopnice za Deželo savn vam bomo podaljšali za čas, ko Dežela savn ni obratovala (od 13.3.2020 do 10.10.2020), torej za 6 mesecev in 27 dni.

Vabimo vas, da spremljate našo spletno stran, kjer bomo novico o odprtju Termalnega templja in Dežele savn objavili.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Aktualno