Novost v Atlantisu: WellHealth programa za povečanje energije in zmanjšanje stresa

V sodelovanju s Fitnes kliniko smo za vas pripravili dva programa, ki vas bosta v zimskih dneh napolnila z energijo in pomagala pri premagovanju stresa. Odkrijte več v nadaljevanju!

Novost v Atlantisu: WellHealth programa za povečanje energije in zmanjšanje stresa

Se spopadate s pomanjkanjem energije, vas muči stres in se počutite, kot da ste ujeti v začaranem krogu, ki vas vsak dan bolj utruja? Poskrbite za svoje telo in mu privoščite val energije ter preženite nakopičen stres! S Fitnes kliniko smo združili moči in zasnovali dva programa, ki vam bosta pri tem v pomoč. Predstavljamo programa Energy Boost in Antistress

O programih Energy Boost in Antistress

 • Trajanje: približno 3 ure
 • Cena: 150 € na osebo
 • Rezervacije: Za rezervacijo pokličite 051/394 772
 • Obvezni podatki ob rezervaciji: kontaktna številka (gsm), navedba izbranega programa, število udeležencev (do 3 osebe) in okviren želeni termin izvedbe programa
 • Ugodnosti: V primeru udeležbe dveh oseb 20 % popusta, v primeru udeležbe treh oseb 30 % popusta

Opis programov

Zaupajte strokovnjakom kineziologije, metabolne in prehranske medicine, wellness svetovalcem ter poživite ali sprostite telo v le nekaj korakih. 

Energy Boost

Prekinite »neskončno dirko izčrpavanja« z Energy Boost programom, ki vam bo pomagal vključiti funkcijo za notranji inženiring vseh telesnih in mentalnih sistemov. Privoščite telesu Energy boost program pred pomembnim sestankom, večjimi zadolžitvami ali enostavno takrat, ko želite dan pričeti ali zaključiti z več energije. 

V Energy Boost program je vključeno:

 • Strokovna obravnava v Fitnes kliniki: Vključuje 15 min diagnostike telesa in 45 minut Energy Boost programa. Seznanili se boste z nepravilnimi vzorci, ki najpogosteje povzročajo napetosti v mišicah, deformacije in posledično bolečine. Na osnovi kratke diagnostike vam bodo strokovnjaki pripravili strokovno, varno in učinkovito kineziološko obravnavo ter podali smernice za prilagojene vaje za mišično ravnovesje in z aktivacijo neaktivnih mišičnih sklopov povrnili energijo v izčrpano telo. Aktivirane oz. prebujene najgloblje mišične strukture razbremenijo pritiske na sklepne povezave in posledično se počutimo »od znotraj aktivirani« in tako tudi večji mišični sklopi dobijo učinkovito podporo ter delujejo z večjo zmogljivostjo.
 • Energijski napitek: Po telesni aktivnosti stopnjujete raven energije z naravnim energijskim napitkom, ki bo hkrati poskrbel tudi za učinkovito regeneracijo po treningu. »Energetski zelenček« vsebuje rastlinsko mleko, kakovostne rastlinske beljakovine in številne antioksidante.
 • Obisk infrardeče savne (20 min): Globinsko delovanje infrardeče savne poskrbi za umiritev misli, zmanjša morebitne bolečine v mišicah in sprosti ter pripravi telo na naslednji korak.
 • Tajska masaža (50 min): Prepustili se boste tradicionalni tajski masaži, ki s pritiskom določenih točk na telesu zmanjša napetost stresno preobremenjenih mišic in sprosti blokade zaradi dolgotrajnega sedenja ter prisilnih drž.
 • Beljakovinska bovla: Na koncu poskrbite še za optimalni vnos visokokakovostnih hranil in zagotovite biokemijsko ravnovesje z regeneracijskim učinkom na več sistemov v telesu. 

Antistress

Stresni hormoni povzročajo številne motnje v delovanju telesa, predvsem pa je nevaren dolgotrajni stres, ki lahko vodi v izgorelost. Zavestno za nekaj časa misli usmerite vase, k zaznavanju telesa, izboljšajte čuječnost ter v sklopu antistresnega programa izboljšajte spanec in povečajte produktivnost. Privoščite telesu Antistres program po zaključku zahtevnega delovnika, po napornem sestanku ali enostavno takrat, ko se želite sproščeno in umirjeno zaključiti naporen dan.

V Antistress program je vključeno:

 • Strokovna obravnava v Fitnes kliniki: Vključuje 15 min diagnostike telesa in 45 min sprostitvenega programa. Kineziologi Fitnes klinike bodo preverili zakrčene mišične sklope, ki preprečujejo pravilno držo ter že povzročajo neprijetne občutke in bolečine. S sproščanjem določenih mišičnih povezav boste takoj občutili olajšanje in s povečanim krvnim obtokom varno in učinkovito zaključili obravnavo z razteznimi vajami. V primeru mišičnega neravnovesja vam bodo strokovnjaku podali še učinkovite korekcijske vaje za trajnejše rezultate.
 • Napitek za sprostitev: Napitek bo pripomogel k nadaljnjemu sproščanju telesa in duha. Pripravljen je po priporočilih strokovnjakinje metabolne in prehranske medicine dr. Urške Bukovnik in vključuje izbrane naravne sestavine, ki vsebujejo mikroelemente s pomirjevalnim učinkom.
 • Obisk savne po izbiri (2 x 15 min): Obisk savne bo dodatno poskrbel za znižanje vseh stresnih hormonov in ob prilagojeni toploti odlično pripravil telo na nadaljnji korak sproščanja.
 • Masaža z eteričnimi olji (50 min): Svoje telo boste prepustili izkušenim maserjem, ki bodo s prilagojenim pritiskom na stresne točke poskrbeli za popolno sprostitev.
 • Detox bovla: Z zdravim obrokom na koncu programa boste poskrbeli še za čiščenje telesa in optimalno obnovo izgubljene energije.
Prijavljam se na e-novice
Želim naslednjo nagrado
Strinjam se, da mi VM Atlantis (BTC d.d.) na zgoraj navedeni elektronski naslov pošilja e-novice z namenom obveščanja o temah, povezanih s področjem VM Atlantis, ki sem ga označil/a. Zbranih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Od e-novic se lahko kadar koli odjavite s klikom na povezavo v e-novicah ali pošljete »Odjava« na info@atlantis-vodnomesto.si.

Aktualno