Atlantis Vodno Mesto
SI
SAMOPOSTREŽNA RESTAVRACJA

Tople in hladne jedi, bogat sadni in solatni bar, širok izbor sladolednih okusov in pijač, ob katerih so izgubljene moči hitro povrnjene.

Več
ZUNANJI BAZEN

Zunanji bazen je povezan z notranjim bazenom tako da lahko obiskovalci ne glede na letni čas uživajo v ogrevani vodi.

Več
OAZA POČITKA

V samem središču Sveta doživetij lahko uživate na otoku, obkroženem z vodnimi površinami.

Več
POČASNA REKA

Sprostite se z vožnjo z napihljivim obročem v počasni reki, ki zavije tudi v podzemno jamo.

PARNA SAVNA

Zgolj za pokušino lahko tudi v svetu doživetij okusite doživetje prave parne savne.

Več
MASAŽNE KOPELI

Masažne kopeli s številnimi masažnimi šobami ki brizgajo vodo in zračne mehurčke.

Več
BAZEN DOŽIVETIJ

Največji bazen nepravilnih fantazijskih oblik, iz katerega je mogoče odplavati do počasne reke ali pa do zunanjih bazenov.

Več
OTROŠKI SVET

Otroški bazeni, otroški tobogani, igrala in številne zanimivosti, namenjeni našim najmlajšim obiskovalcem.

Več
NADZORNA SOBA

Za kar največjo varnost obiskovalcev skrbimo v posebni nadzorni sobi, iz katere imamo pregled nad celotno notranjostjo Sveta doživetij.

TOBOGANI

Najbolj adrenalinski del vodnega parka v skupni dolžini več kot 135 m in s številnimi svetlobnimi učinki. Zabava zagotovljena!

Več
BAZEN Z VALOVI

Eden najbolj atraktivnih bazenov v Vodnem mestu Atlantis z velikimi valovi in atolom.

Več
VODNI TOPOVI

Vodni topovi so nameščeni v otroškem bazeni in so namenjeni vsem otrokom, ki uživajo v medsebojnem igrivem, a varnem igranju z vodnimi topovi.

Več

Vadba dojenčkov v vodi (5-12 mesecev)

OBVESTILO: obveščamo vas, da smo se iz preventivnih razlogov proti nadaljnji širitvi koronavirusa odločili, da bomo do nadaljnjega (predvidoma dva tedna) prekinili vse vadbe. O izvedbi le teh in obratovanju, vas bomo sproti obveščali.                                                                                                         Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

 

Zakaj izbrati Plavalno šolo Atlantis!

Prednosti vadbe dojenčkov v vodi

 • Dojenčki pri tej starosti še niso sposobni večjih gibalnih aktivnosti, ne morejo hoditi oz. teči, v vodi pa lahko z njimi marsikaj počnemo, z najrazličnejšimi gibalnimi vajami jih razmigamo, kar je zelo dobro za njihov srčno žilni in dihalni sistem, pripomoremo tudi k bolje in hitreje razvitemu motoričnemu sistemu, posledično hoji
 • Z vadbo, predvsem v prsnem položaju ali v obročku ali v rokah starša vplivamo tudi na krepitev mišic hrbta, zgornjega dela telesa in zaradi stalnega brcanja, odrivanja, tudi mišic nog, kar vse vpliva tudi na pravilen razvoj drže otroka
 • Druženje, socializacija, sprostitev

Začetna vadba dojenčkov v vodi

Vadba je namenjena dojenčkom starim 5 do 12 mesecev. Namen vadbe je dojenčke čim bolje prilagoditi na vodo, jih razmigati z različnimi gibalnimi vajami v vodi ter jih naučiti začetnih plavalnih gibov, sonožnih odrivov. Vaje izvajajo starši skupaj z otroci po navodilih vaditelja. Vadba tako ni namenjen le otrokom, ampak zelo aktivno pri izvajanju vaj sodelujejo tudi starši, saj se izvaja več kot 60% vaj izven obročka, torej starši samo z otrokom (vadba je priporočljiva predvsem za mamice, saj je poporodna rekreacija zelo primerna). Posebnost naše vadbe je potopitev dojenčkov pod vodo.

Kratek opis poteka vadbe

Prve ure so namenjene predvsem spoznavanju in navajanju na novo okolje in ostale tečajnike, prisotnih je več vaj za prilagajanje in igro v vodi, nato pa postopoma vsako naslednjo uro vedno več vaj namenimo razmigavanju. Od 6 ure dalje in nato vsako naslednjo uro do konca tečaja, dojenčke na pravilen način potopimo pod vodo, seveda , s privoljenjem staršev. Namen te vaje je podaljševanje pogojnega refleksa , da ko pridejo v stik s tekočino (vodo), avtomatično zaprejo vse svoje dihalne poti. Ta jim ostane maksimalno do enega leta starosti, saj so bili 9 mesecev v maternični tekočini. Izvajanje te vaje pripomore k temu, da so kasneje bolje prilagojeni na vodo in posledično nimajo strahu pred njo. 9 ura je bolj adrenalinsko usmerjena in zamenjamo okolje, gremo v Svet doživetil. 10 ura pa je namenjena spoznavanju in vadbi z rokavčki.

Obseg tečaja

Na voljo je 10 urni tečaj, ki traja 10 tednov. Dojenčke skupaj s starši razvrstimo po skupinah, do 10 tečajnikov v skupini. Vadba poteka enkrat tedensko in sicer po razpisanih terminih Dojenčki so na začetku v vodi do 20 minut, vsako naslednjo uro pa se čas podaljšuje za 5 minut, vendar največ do 50 minut. Vsaka ura je zase in se vsebinsko nadgrajuje, saj je naš namen čim bolj raznolika vadba.

Dodatne informacije

Vadbe se lahko udeležita vedno dva odrasla spremljevalca (oba lahko na vadbi aktivno sodelujeta skupaj z otrokom v vodi). Pred vodnim mestom Atlantis imate na voljo veliko parkirišče in brezplačno garažno hišo, v samem Atlantisu pa prostorno garderobo, v katero je možen vstop z vozički.

Kvaliteta vode

Zavedamo se da je temperatura in čistoča vode pomembna, še zlasti pri učenju plavanja dojenčkov. Tako tečaji za dojenčke potekajo v bazenih, kjer je temperatura vode najmanj 32°C, kvaliteto vode pa trikrat dnevno preverjajo tehniki Vodnega mesta Atlantis, enkrat mesečno pa vzorce vode pregleduje tudi državna zdravstvena inšpekcija. Tudi temperatura zraka v Termalnem templju je okoli 32°C. 

Termalni tempelj v času vadbe za dojenčke ni zaprt za ostale obiskovalce!

>>Več o kvaliteti vode 

Kaj je potrebno vedeti pred pričetkom tečaja

Vedno imamo pol ure pred začetkom prve ure tečaja uvodni, informativni sestanek, kjer pridobite vse pomembne informacije za tečaj, odgovorimo na vaša vprašanja, uredite plačilo in se aklimatizirate na temperaturo v Atlantisu.

Kaj potrebujete pred samim začetkom tečaja

Na samem tečaju potrebujete plavalne kopalne pleničke za dojenčke, brez katerih ne smejo v bazen in so obvezne ter osebno plavalno opremo! Te lahko kupite tudi v trgovini, ki se nahaja v avli Vodnega mesta Atlantis. Vse ostale stvari, plavalne obroče, plavalne pripomočke in igrala dobite na plavalnem tečaju. V garderobi so vam na voljo tudi previjalne blazinice.

Nadaljevalna vadba dojenčkov v vodi

Nadaljevalna vadba za dojenčke je vadba namenjena dojenčkom, ki so kančali z začetno vadbo in bi radi z vadbo nadaljevali, pa vse do 14. meseca starosti, ko se prične vadba za malčke.

Vadba se bo nadaljevala tam kjer se je končala in bo predvsem bolj usmerjena v veliko število vaj za razmigavanje in ponovitev le teh. Da otrok osvoji določene gibe je potrebno veliko število ponovitev, kar pripelje do ustalitve giba v motoričnem spominu in s tem lažjega učenja plavanja v kasnejšem obdobju. 

Na voljo imate možnost nakupa 5-ih ali 10-ih ur. Vadba poteka celo leto, enkrat tedensko in sicer po razpisanih terminih. Na vadbo se lahko priključite kadarkoli tekom leta. Vse ostale stvari veljajo enako, kot pri začetni vadbi za dojenčke.

Termini

OBVESTILO: prijave še vedno zbiramo, vendar bomo z vadbami nadaljevali in začeli z novimi, ko se stvari glede koronavirusa umirijo.   

Začetna vadba

Vadba poteka celo leto, nove termine razpisujemo vsak mesec.

Trenutno zbiramo prijave za:

Sreda:

 • 11.00 - 12.00 (zbiramo prijave s predvidenim začetkom v kasnejših mesecih)

Četrtek:

 • 17.00 - 18.00 (zbiramo prijave s predvidenim začetkom v kasnejših mesecih)
 • 18.00 - 19.00 (zbiramo prijave s predvidenim začetkom v kasnejših mesecih)

Petek:

 • 16.00 - 17.00 (zbiramo prijave s predvidenim začetkom v kasnejših mesecih)

  Vadbe, ki so že v teku:

  Ponedeljek:

  • 17.00 - 18.00 (začetek 20.1.2020)

  Torek:

  • 11.00 - 12.00 (začetek 21.1.2020)
  • 17.00 - 18.00 (začetek 25.2.2020)

  Sreda:

  • 16.00 - 17.00 (začetek 29.1.2020)

  Četrtek:

  • 11.00 - 12.00 (začetek 27.2.2020)
  • 17.00 - 18.00 (začetek 19.12.2019)
  Opomba: v primeru nezadostnega števila prijav, lahko začetek termina prestavimo za teden dni oziroma do zapolnitve mest (vsaj 8)!

  Nadaljevalna vadba

  Vadba poteka skozi celo leto, le med poletjem se vadba ne izvaja.

  Sreda:

  • 17.00 - 18.00 (zbiramo prijave s predvidenim začetkom v kasnejših mesecih)

  Cene, plačilni pogoji in ugodnosti

  Plačilni pogoji

  Na voljo imate plačevanje z gotovino, s plačilnimi karticami in BTC darilnimi boni.

  >>Cenik

  Ugodnosti

  • 50% popusta na drugega otroka v primeru dvojčkov (dokazilo),
  • 20% popusta na vstopnico za dodatnega spremljevalca (največ dve osebi) v času vadb in spremljevalce, ko ure koristite sami (od ponedeljka do petka),
  • 10% popusta pri prijavi drugega otroka na katerikoli plavalni tečaj,
  • 10% popusta ob ponovnem obisku plavalnega tečaja.

  Nudimo tudi možnost, da si sami ustvarite skupino (vsaj 5 tečajnikov) in izberete termin, ki vam ustreza (ob predpostavki, da je želeni termin prost). V primeru nezadostnega števila, manjkajoča mesta zapolnimo mi.

  Pri nadaljevalni vadbi imate možnost nakupa tudi 5 obiskov.

  Na zaključku tečaja dobite v dar tudi CD z vsemi fotografijami (seveda če predhodno pristanete, da se vas in otroka lahko fotografira med samim tečajem).

  Imate tudi možnost nakupa darilnih bonov.

  Popusti se med seboj ne seštevajo, vedno se upošteva večji popust!

  Splošni pogoji

  • Vadbe se udeležujete na lastno odgovornost.
  • Da so vaditelji seznanjeni z zdravstvenim stanjem otroka.
  • V primeru izostanka od redne ure vašega tečaja, lahko manjkajoče obiske nadomestite na katerem koli drugem aktualnem ali kasnejšem terminu, lahko pa jih koristite sami samo med tednom (ne vikend).
  • Na vadbi je obvezna uporaba plavalnih pleničk.
  • Da so podatki navedeni v e-prijavi točni.

  Opombe

  • Novi termini bodo razpisani predvidoma vsak nadaljnji mesec.
  • V primeru zapolnitve mest na trenutno razpisanih terminih, takoj razpišemo dodatne termine.
  • Med počitnicami in prazniki vadbe ni!

  Dodatne informacije in rezervacije

  Za rezervacije in informacije lahko pokličete katerikoli dan v tednu med 9:00 in 17:00.

  Prijavnica

  Po kliku na naslednjo povezavo se bo odprla ePrijavnica, ki služi za oddajo podatkov. Dokončno potrditev prijave vam bomo poslali na oddani elektronski naslov.

  ePrijavnica (ePrijavnica se odpre v novem oknu)


  banner

  VIDEO

  buca escort bornova escort brazzers porno ensest porno ankara jigolo izmir escort
  instagram takipci youtube magazin
  havalandirma firmasi izmir havalandirma saha betonu