Atlantis Vodno Mesto
SI

Tajske masaže

Tradicionalna tajska masaža

Tradicionalna tajska masaža deluje mnogo globje kot klasična masaža, saj s različnimi oblikami raztezanja in pritiskanja na akopresurne točke v telesu, spodbudimo delovanje celega telesa: lajšamo bolečine in mišične napetosti, izboljšamo krvni in limfni sistem, povečamo prožnost sklepov, okrepimo telo.

Pozitivno vpliva tudi na specifične bolezni kot so: migrena, išias in bolečine v križu.

Tajska masaža z aromatičnimi olji

Sestavine v aromatičnem olju v povezavi z masažo aktivirajo živčne končiče in spodbujajo krvni obtok, zato ta vrsta masaže lajša in pospešuje zdravljenje, pomiri živčno napetost, ter zdravi pogoste zdravstvene težave, kot so: nespečnost, problemi z glavoboli in mnoge druge zdravstvene probleme.

Refleksna masaža stopal

Orientalska masaža, drugače znana kot refleksologija je starodavna umetnost zdravljenja, ki deluje po načelu, da so telesni organi, vključujoč možgane preko energetskih kanalov povezani s konicami vaših stopal.

Ko so utrujene naše noge, sta posledično utrujena tudi naš um in telo. Z masažo stopal izboljšujemo: prekrvitev telesa, uporabljamo jo pa tudi pri bolečinah v hrbtu, menstrualnih motnjah, glavobolih ter bolečinah in težavah stopal in nog.

Tajska masaža s toplimi zelišči

V bombaž zavita raznovrstna izbrana zelišča, ki so segreta na prijetno temperaturo, blagodejno vplivajo na celotno telo. Masaža ima izjemen učinek na naše počutje. Z njo si boste pripravili nepozaben trenutek sprostitve.

Tajska masaža s pilingom

Koža proizvaja vedno nove celice, te pa po določenem času odmrejo. Po tridesetem letu starosti se naravno obnavljanje kože sicer upočasni in rezultat je mnogokrat luskasta koža, ki je pusta in utrujena. Tajska masaža s pilingom kožo dobro očisti, odstrani odmrle celice ter podpira njeno sposobnost obnavljanja in vzpostavi naravno ravnovesje.

Masaža glave in obraza

Masaža glave in obraza povzroči sprostitev duha in telesa, pomaga pri lajšanju glavobola, izboljšuje koncentracijo, stimulira prekrvavitev kože na glavi in obrazu. Učinki te masaže povzročijo nepozabno čutno izkušnjo.

banner